Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Безжични слушалки Bluetooth 5.0,IPX5 Водоустойчиви,стерео 3D звук с дълбок бас за iPhone/Android/

0/5
26,00 лв.
Безжични слушалки Bluetooth 5.0 Слушалки Шумопотискане Бързо зареждане IPX5 Водоустойчиви стерео слушалки In-Ear Вграден микрофон 3D звук с дълбок бас за iPhone/Android/работещи слушалки
【Qualcomm Bluetooth 5.0】 - Bluetooth слушалките използват усъвършенстван чипсет Qualcomm Bluetooth 5.0 с вграден декодер с висока разделителна способност и AAC/SBC аудио кодираща технология, която осигурява бързо и стабилно предаване, с ниска латентност и ниска консумация на енергия. 33 фута-50 фута обхват на Bluetooth. Никога не се тревожете за някакво прекъсване по време на слушане и управление.
-【Превъзходно качество на звука】-Оборудван с най-новите 14 мм динамични високоговорители и драйвери от графен, има Hi-Fi качество на звука, дълбок бас и 3D съраунд стерео, усещайте се, че слушате концерта на сцената, осигуряващ реален звук за вас .
-【Мини преносим калъф за зареждане】 -Насладете се на 4 до 6 часа четене благодарение на едно зареждане и 18 допълнителни часа в компактната чанта за зареждане; Нашият мини калъф за зареждане също осигурява зареждане за цял ден на слушалките, така че слушалките винаги да са в движение.
-【Сдвояване в една стъпка】 -Вземете 2 слушалки от кутията за зареждане Те ще се свържат помежду си автоматично, след което само една стъпка лесно въведете Bluetooth настройката на мобилния телефон, за да сдвоите слушалките. Просто докоснете слушалките, за да пропуснете песни, да пуснете/поставите на пауза музика, да отговорите /затворете телефонни разговори, активирайте гласов асистент – всичко това без да вадите телефона си.
-【Водоустойчивост IPX5】 - Степента на водоустойчивост IPX5 може лесно да устои на пот и дъжд, дори и да вали, не се притеснявайте. Всяка слушалка се подлага на множество тестове, преди да бъде изпратена, за да се гарантира нормалната употреба на слушалката.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

ЕТ ХРИСТО ДИМИТРОВ

ЕТ ХРИСТО ДИМИТРОВ

В Pop Up от 27.11.2023
Локация