Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Wansview -Q6 Камера подвижна с Alexa Q6-W

0/5
45,00 лв.
Wansview -Q6 Камера подвижна с Alexa Q6-W
Относно тази статия
【1080p Full HD 】С 1080p пълна HD резолюция, домашната камера на Wansview показва ясно и гладко видео на живо, можете да следите дома си по всяко време и навсякъде. Камерата работи с 2.4G WiFi (5G не се поддържа).
【Двупосочно аудио и работи с Alexa】 Оборудван с вграден микрофон и високоговорител, който ви позволява да говорите и да чувате вашето бебе. Работи с Alexa, помолете Alexa да покаже вашата бебешка стая или където и да е другаде, където имате вашата бебешка камера Wansview.
【Интелигентно панорамиране/накланяне/мащабиране и супер ясно нощно виждане】Камерата за домашни любимци Wansview ви позволява да следите това, което обичате най-много. Покрийте всички ъгли с 350° панорама, 90° наклон, 110° зрително поле. Невидимата инфрачервена светлина не излъчва червено сияние, което позволява на вашето бебе да си почива спокойно. Светлините за състояние могат да бъдат изключени от приложението.
【Интелигентни сигнали за движение】 Камерата за сигурност Wansview записва 10-секундно видео автоматично, когато бъде засечено движение. Известията в реално време натискат телефона ви, просто отворете облачното приложение Wansview, за да проверите бързо какво се случва.
【Сигурност и обслужване на клиенти:】 технология за финансово криптиране и най-висока защита на данните, за да се гарантира безопасността на вашата поверителност. Поддържа облачно съхранение, за да се избегне рискът от счупване или счупване на камерата. Можете също да добавите Micro SD карта (до 128 GB) за локално съхранение. Никой няма достъп до вашите данни без ваше разрешение.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

ЕТ ХРИСТО ДИМИТРОВ

ЕТ ХРИСТО ДИМИТРОВ

В Pop Up от 27.11.2023
Локация