Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Градинска чешма от бетон “Хана” стенна външна дворна

0/5
280,00 лв.
Тегло – около 100 кг

Размери:

Обща височина – 122 см
Височина на плота – 77 см.
Отвор на канелката – 102 см
Широчина на плота – 68 см
Дълбочина на коритото – 15 см


Доставка:
Изпращаме с куриерска фирма Еконт до всяка точка на България или офис с опция преглед и тест и застраховка на всички изделия от бетон, за да сме сигурни, че ще пристигнат до Вас в отлично състояние и перфектен вид.

-ЦЕНА НА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ (ПАЛЕТНА ПРАТКА) – 50 лв
-ЦЕНА НА ДОСТАКВА ДО АДРЕС С ЕКОНТ (ПАЛЕТНА ПРАТКА) – ОКОЛО 60-70 лв


Красив и функционален дизайн
Градинската дворна чешма от бетон е идеалното допълнение към всяка градина или открито пространство. Тя не само осигурява удобно място за измиване на ръцете, почистване на градински инструменти и изплакване на продуктите, но и добавя функционален и стилен елемент към външната ви жилищна площ.

Едно от основните предимства на външната чешма за стена от бетон е, че тя спестява място. За разлика от традиционните външни мивки, които изискват отделен плот или стойка, тази чешма може лесно да се монтира на всяка стена или ограда, освобождавайки ценно пространство в градината ви. Това е особено полезно за по-малките външни площи, където всеки сантиметър е от значение.

Предимства
Освен че пестят място, външните чешми за стена са и екологични. Те използват по-малко вода от традиционните такива, тъй като не е необходимо да се пълнят с вода, и могат лесно да бъдат оборудвани с кранчета с нисък дебит, за да се намали допълнително потреблението на вода.

Друго предимство е тяхната издръжливост. Обикновено те са изработени от висококачествен бетон, който е изключително издръжлив на природните стихии. Това ги прави дълготраен и лесен за поддръжка избор за вашия дом или градина.

Перфектният избор
Ако искате да добавите функционално и стилно допълнение към вашата външна жилищна площ, външната чешма за стена от бетон е чудесен избор. Тя не само ще осигури удобно място за измиване на ръцете и почистване на градинските инструменти, но и ще спести място, ще бъде екологична и ще изисква минимална поддръжка. С толкова много предимства не е чудно, градинските чешми от бетон се превръщат в популярен избор за градинарите и любителите на открито.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Любомир Петков Георгиев

Любомир Петков Георгиев

В Pop Up от 27.11.2023
Локация