Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Freebreath Вакуум за отстраняване на черни точки и акне

0/5
33,00 лв.
Относно този артикул
【1 зона за нагряване и 3 нива на засмукване и 6 сменяеми сонди】Има зона за нагряване на екстрактора за черни точки, която може да ви помогне бързо да отворите порите. 3-те нива на засмукване и 6-те сменяеми сонди са предназначени за различни типове кожа (чувствителна, суха, неутрална, смесена или мазна кожа) за истинско дълбоко почистване. Освен това, 6-те сменяеми сонди са предназначени за постигане на различни ефекти, като почистване на черни точки и замърсявания, стягане на кожата, премахване на фини линии и намаляване на мъртвата кожа.
【Безопасна и ефективна】 Нашата прахосмукачка за черни точки е направена от екологични материали, като ABS и PC, които не увреждат кожата ви. В допълнение, чрез използването на иновативната вакуумна технология, вакуумното засмукване на порите е по-силно от други подобни продукти. За да постигнете максимален ефект от премахването на черни точки, мазнина и акне, моля, не забравяйте да отворите порите с гореща кърпа или с нагревателната зона на продукта преди употреба.
【Премиум комплект за премахване на черни точки】 Предлага се с практични инструменти, които ви помагат да почистите акнето или да коригирате други кожни проблеми по-ефективно. Също така е много мъдър избор да го изпратите на вашето семейство и приятели като подарък.
【Акумулаторна и преносима】В устройството за премахване на черни точки има вградена USB акумулаторна батерия. Можете да проверите нивото на засмукване и мощността на батерията на LED дисплея. С тегло от 95 грама, тази прахосмукачка за пори е лесна за пренасяне.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

ЕТ ХРИСТО ДИМИТРОВ

ЕТ ХРИСТО ДИМИТРОВ

В Pop Up от 27.11.2023
Локация