Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Бетонова статуя фигура лъв - ляв и десен - сив цвят

0/5
70,00 лв.
Бетонова статуя фигура лъв - ляв и десен - сив цвят
Бетонова статуя фигура лъв
Цената е за брой.

Устойчиви на всички климатични условия - студ, сняг, дъжд, слънцеПроизведени в България

 
Когато избирате статуя или фигура за декорация на вашия дом и градина, едно от най-важните неща, които трябва да вземете предвид, е какъв материал е най-подходящ за вашия бюджет, пространство и предпочитания.
Бетон: Бетонните статуи на лъвове пазители са изключително здрави и много издръжливи. Макар че теглото им варира в зависимост от размера им. Бетонните варианти могат да имат много детайли и да приличат на камък, особено когато са изложени на открито дълго време. При някои статуи всъщност се използва бетон, излят от камък, което им позволява да симулират още по-точно външния вид на издялания камък.
Статуите на лъвове-пазители са направени така, че да служат като внушителни и екстравагантни защитници, като се поставят по една от всяка страна на входните врати. Това ги прави естествен избор за всякакви външни входове. Като ги поставите от двете страни на алеята, те са първото нещо, което посетителите виждат, когато разглеждат дома ви. Това може да придаде драматичен вид, който е близък и личен.
Същото важи и за входовете на портата и предната част на алеите и пътеките, водещи към къщата ви. Един от най-популярните варианти е от двете страни на входната врата. Стълбищата и верандите също са места, които са много подходящи.
В градинските лехи често се използват както единични, така и двойки статуи. Не пропускайте да ги използвате и за фланкиране на страните на басейни, тераси или гаражи. Външните и вътрешните камини също са много популярни места. В дома поставянето на двойка в основата на голямо стълбище също винаги е вариант. А много хора обичат да използват много малки статуи на лъвове-пазители като подложки за книги на рафтовете си, за да придадат допълнителна класа.


Вижте всички бетонови изделия за декорация на дом и градина ТУК 



РАЗМЕРИ:

Височина: 55 см
Ширина: 21 см
Дължина: 32 см
Тегло: 35 кг (всеки)
Материал: висококачествен бетон


Weight: 35 kg
Length: 32 cm
Height: 55 cm
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Любомир Петков Георгиев

Любомир Петков Георгиев

В Pop Up от 27.11.2023
Локация