Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

диагностика на автомобили - чете и трие грешки

0/5
12,00 лв.
тел: 0885719429 - Може да пишете и във вайбър!
Версия с диск 2.1 - 11.99лв
Версия 1.5 без диск - 14.99лв

С това устройство вече няма да могат да Ви лъжат по сервизите. Може да спестите много излишни пари за диагностика и ненужна смяна на здрави датчици, модули и други компоненти по колата.

Ако ви светне някоя лампичка на автомобила и да не знаете за какво е? Всеки път за изчистване на някоя грешка в компютъра на колата майстора да ви иска 20 лева? Нужно ли е това да продължава? Това което ви предлагам е устройство, което се поставя в буксата към компютъра на автомобила(там където майстора го връзва) и чете в реално време данните от него. Данните от своя страна се показват на компютър или смартфон (с андроид), на който предварително сте инсталирали програмката, която ви давам безплатно на диск. Най-хубавото е, че няма никакви кабели! Всичките данни се предават през BLUETOOTH. Имате възможността да откривате неизправности по автомобила, да изтривате натрупани грешки, да следите в реално време данните от автомобила (броят сензори е различен при различните автомобили). Може да имате моментен достъп до оборотите на двигателя, скоростта на автомобила, среден и моментен разход на гориво, средна скорост, изминато разстояние, температура на маслото, температура на двигателя, оставащите километри до свършване на горивото, моментна мощност на автомобила (в HP) и още много много други.

Поддържа марките:
Opel, Chevrolet, Dacia, Fiat, Jaguar, Jeep, Saab, Toyota, Lancia, Lexus, Saturn, Porsche, GM, Peugeot, Nissan,Daewoo, BMW, Citroen, Benz, Audi, Renault, ISUZU, VW, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Mitsubishi, Mercedes Benz, Nissan, Chrysler, Land Rover, Mazda, Mini, Ford, Dodge, Honda, Volvo, KIA, Hyundai, Bentley, Infinity, Isuzu, Lexus, както и още много други.

Линк с видео как работи устройството -
https://www.youtube.com/watch?v=WOQLh1iGN60

Устройствата са чисто нови , запечатани в оригиналната опаковка - ELM 327 , къмтях има диск с най-новият софтуер за различни операционни системи. За повече информация какво може да се прави и дали е съвместимо с Вашия автомобил - на лични. Включва се към OBD2 куплунга на автомобила. Връзката към телефона , таблета или лаптопа - чрез блутут.

Продукта може да се свърза и към Android устройства, които разполагат с Bluettoth. Примери за Android: Torque Lite (безплатен), Torque Pro (платен) и мн.др.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Пламен Тодоров Великов

Пламен Тодоров Великов

В Pop Up от 27.11.2023
Локация