Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Професионална електрическа пила Moseen Heal 11 в 1, 20 000 об.

0/5
29,00 лв.
относно този артикул
Професионална електрическа резачка за нокти: електрическа бормашина за нокти Moseen Heal, професионална поправка на нокти, премахване на акрилен гел за нокти, полиране на повърхността на ноктите, премахване на мъртва кожа. Многофункционална грижа за вашите нокти.
11 сменяеми свредла: 6 свредла за шлайфане + 5 свредла за полиране + 56 шлифовъчни ленти + 1 четка за прах, един комплект за всичките ви нужди за нокти, много удобен за начинаещи. Превключвател за движение напред и назад за използване с дясна или лява ръка.
【Преносим и лесен за използване】 Изработен от ABS лек метал, USB зареждане, но също така е гъвкав за използване и не причинява дискомфорт дори за дълги периоди от време. Нов и подобрен антивибрационен дизайн за ефективно намаляване на вибрациите и шума. Безпроблемно използване по всяко време.
Безопасен и контролируем: Три регулируеми скорости, високоскоростно шлайфане до 5 000-20 000 оборота в минута, електрическата бормашина за маникюр е оборудвана със защитна система, която автоматично спира след 30 минути работа и може да бъде включена отново, ако е необходимо.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация