Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Цифров апарат за кръвно налягане, мониторинг на пулса, 22-42 см регулируем маншет, за 2 потребителя

0/5
46,00 лв.
Характеристика
【Наблюдавайте здравето си надеждно】Апаратът за кръвно налягане на горната част на ръката разполага с усъвършенствани техники за измерване, които ви дават не само метод за бързо отчитане, но и по-точни резултати. Дисплеят с удобен за потребителя интерфейс с големи числа улеснява навигацията в монитора и разбирането на систоличното налягане, диастоличното налягане, честотата на пулса и нередовния сърдечен ритъм.
【2 потребителски режима и 180 показания в паметта】Маншет за кръвно налягане за горната част на ръката поддържа съхранение на данни на 2 потребители и до 120 памети за всеки човек, като всяко показание идва с печат за дата и час, което ще бъде идеално за проследяване на вашата физическа форма и сравнение тенденции за определен период от време. Функцията 2-PERSON Memory е най-добрият избор за семейството и приятелите.
【Правилният маншет, подходящ за вас】 Специално проектирана широка гама от регулируеми маншети за ръце за хора с различни размери, от 22-42 см (8,7-16,6 инча) дължина. Интегриран със закопчалки, маншетът е с ергономичен дизайн, за да осигури прецизност и комфорт при измерване. Интелигентен натиск за избягване на дискомфорт, причинен от прекомерен натиск.
【Операция с едно докосване】Апаратът за кръвно налягане е напълно автоматичен, просто трябва да натиснете един бутон "Старт", за да измерите кръвното си налягане и сърдечната честота, супер лесно и удобно за домашна употреба. Захранва се с 4 AAA батерии (не са включени) или е свързан към USB (не са включени). Цифровият тестер за кръвно налягане ще се изключи автоматично, ако не се използва за 60 секунди, за да пести енергия.
【Съдържание на пакета и внимателно обслужване】1 x Апарат за кръвно налягане, 1 x Найлонов маншет с широк обхват, 1 x Ръководство с инструкции.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация