Мода

Мода

Електроника

Електроника

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Камера за наблюдение GNCC 2.4G WiFi,T2,IP65 нощно виждане,откриване на движение и звук,съвм. Alexa

0/5

70,00 лв.
Камера за наблюдение GNCC 2.4G WiFi Външен интериор, T2 IP65 метален корпус, нощно виждане, откриване на движение и звук, съвместим с Alexa
[Двупосочен домофон] Камерата за сигурност T2 има стабилна връзка с 2,4 GHz Wi-Fi (не 5 GHz), което намалява вероятността от прекъсване на връзката. С вградения микрофон и високоговорител ще можете да чувате и общувате с вашите деца, членове на семейството или пощальона. Можете също така да предупредите нежелани натрапници, когато сте далеч от дома. Добър избор за употреба на открито/вътре.
[1080 Full HD и IR нощно виждане] С 110° широкоъгълен обектив, достатъчно широк, за да покрие по-голямата част от зоната, 18 външни 850nm червени светодиода и висока разделителна способност 1920x1080, външната wifi камера осигурява ясни изображения/видео. В допълнение, тази външна камера с най-съвременна матрична IR технология осигурява кристално ясно нощно виждане. Нощното виждане се активира или деактивира автоматично в зависимост от яркостта на околната среда.
[Откриване на звук и движение] Когато охранителната камера засече движещ се обект, тя изпраща APP push известие в реално време. Можете да регулирате чувствителността на откриване и да създавате специфични зони за прецизно откриване. Без значение къде се намирате, wifi камерата е проектирана да защитава по-добре вашето семейство и имущество.
[IP65 Водоустойчив и метален корпус] С производствен процес от неръждаем метал, с IP65 водоустойчива функция, можете да инсталирате външната IP камера при екстремни климатични условия като слънце, дъжд, сняг и пясък, което е по-сигурно от другите пластмасови камери на пазара .
[SD/Cloud Storage & Osaio App] GNCC външна wifi камера предлага 15 дни безплатна облачна услуга за нови потребители. Камерата поддържа C10 TF карта до 128G (64G е най-добрият вариант) и цикличен запис. Когато паметта се запълни, новите записи ще заменят старите. Можете да изтеглите приложението "Osaio" за смартфони с iOS и Android и да сканирате QR кода за лесна връзка.
Любими:
Продадени:0

Ревюта (0 коментара)

Все още няма коментари

ЕТ Христо Димитров ХРИСТО ДИМИТРОВ

ЕТ Христо Димитров

В Pop Up от 27.11.2023
Локация