Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Уред за изправяне на вдлъбнатини по автомобил или кола

0/5
15,00 лв.
Колкото и внимателен шофьор да сте, рискът по автомобила ви да се появи следа от лек удар си остава. Често се случва да намерите колата си ударена на паркинга от неизвестен водач.
Предлагаме вендуза за изправяне на вдлъбнатини, с която ще заличите лесно и бързо неравностите по повърхността на колата, причинени от леки пътни инциденти. Традиционният начин за корекция на подобни дефекти е бавен, сложен и скъп процес. Процедурата се извършва в специализиран сервиз, където се премахва лаковото покритие на автомобила и се полага нов слой след изправяне на дефекта. Изисква се компетентно и прецизно избиране на бои и лакове, за да не се забелязва ремонтът с просто око.
С този ефективен уред за изправяне на вдлъбнатини ще избегнете неудобствата, свързани с отстраняване на лака от повърхността на колата. Работата му е базирана на вакуумното изтегляне и няма нужда от повторно боядисване на леко ударени автомобили, както и спецификите при избора на точния нюанс на цвета.
Изправящата вендуза е перфектния инструмент за изпълнение на въпросния метод, като е същевременно максимално просто и евтино приспособление. Уредът не изисква никакъв източник на захранване. Работата му механична, базирана изцяло на законите на хидравликата и с него може да работи напълно неопитен човек.
Дори една мини вендуза за изправяне на вдлъбнатини е способна да изправи пред очите ви вдлъбнати участъци по повърхността на вашия автомобил. Този прост технологичен метод позволява да се правят бързи корекции, като не се докосват слоевете боя и лак. Перфектно решение за всяка кола!

Ако автомобилът ви се нуждае от лек, козметичен ремонт, като вдлъбнатина по някоя от вратите, капака или калника, този уред е идеален за това. Вендузата се ползва изключително лесно, което я прави подходяща за всеки, дори и за хора, които не са се занимавали с подобни ремонтни дейности до сега.

ВАЖНО! Издърпването с уреда става САМО в посоката на дръжката! Всяко прилагане на сила в посока различна от тази на дръжката, може да доведе до счупване на вендузата!

Цена: 15.00лв/бр.

Доставка с ЕКОНТ/Speedy. За София, може да се вземе лично от адрес. За повече информация и запитвания на ЛС
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

АЛМИСА ЕООД

АЛМИСА

В Pop Up от 27.11.2023
Локация