Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Многофункционален стерилизатор HAUTURE 6 в 1

0/5
96,00 лв.
Многофункционален стерилизатор HAUTURE 6 в 1​


Стерилизатор за бебешки шишета, стерилизатор и сушилня за бебешки шишета 6 в 1, електрически дезинфектант за бутилки с пара за бебешки неща, бебешки бутилки и аксесоари за помпа за кърма


99,99% стерилизация: гарантира 99,99% дезинфекция на шишетата и необходимите неща за бебето. Бързо и ефективно стерилизирайте почти всички бебешки артикули и помпи за кърма. Спестява време и трябва да има за новородени.
Мултифункционален 6-в-1: вграден автоматичен (стерилизиране, сушене и съхраняване), само стерилизиране, само сушене, съхраняване, предварително зададени функции, функции за пара за храна, стерилизаторът за бутилки HAUTURE може да отговори на всички нужди на родителите. Този стерилизатор за бебешки бутилки е най-добрият подарък за бебето.
БЪРЗО ИЗСУШАВАНЕ: Този стерилизатор и сушилня за бутилки може да изсуши вашите бутилки с горещ, филтриран въздух за 30 минути. Не се притеснявайте за замърсяване за втори път. Отървете се лесно от старата поставка за сушене с натрупана плесен. Лесно решение за спокойствие.
Голям капацитет: С достатъчно място за 11 бутилки, части от помпата за кърма и основни неща за бебето като биберони, лъжици, четки за зъби и др. Този стерилизатор и сушилня за бебешки шишета все още пасват на повечето плотове.
Ергономичен и без BPA: Дизайнът на панела за управление нагоре е по-ергономичен. Пазете гърба си, тъй като сте достатъчно уморени. Изработен от материал за хранителни цели. Без BPA. Стерилизаторът за бебешки шишета HAUTURE променя играта и определено спестява много време в ежедневната ви рутина на хранене.


Стерилизаторът и сушилнята за бутилки HAUTURE ви осигуряват по-удобен живот
Стерилизатор за бебешки шишета HAUTURE, подходящ за различни материали за бутилки като стъкло, пластмаса, силикон, неръждаема стомана.


Многофункционален стерилизатор за бутилки
Този стерилизатор за бутилки е изграден с голям капацитет, който може лесно да побере и стерилизира ежедневните нужди на бебето.


система за филтриране на въздуха
Високоефективно филтриране на вредни вещества и фини частици за избягване на вторично замърсяване
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация