Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

i-box Lite, Будилник с LED подсветка,USB зарядно устройство и FM радио,стенен контакт

0/5
38,00 лв.
i-box Lite използва дизайнерските елементи от колекцията i-box, за да представи спретнат, стилен нощен будилник и решение за зареждане.

Функцията за двойна аларма позволява на вас и вашия партньор да се събуждате по различно време
Събудете се със зумер на аларма или FM радио
10 FM радио предварително зададени, за да запазите любимите си станции
1 Amp USB порт, подходящ за зареждане на повечето смарт телефони, смарт часовници и други устройства
Димер с 5 нива за регулиране на яркостта на дисплея на вашия i-box Lite часовник
12 часа / 24 часа часовник
✔️ СЪБУДЕТЕ СЕ ЩАСТЛИВИ: От специалисти в аксесоарите за дома, i-box предлага Bedside Clock Lite, съчетаващ двоен LED будилник с голяма цифра и подсветка с възможност за димиране с USB зареждане и FM радио, всичко това в елегантно модерно покритие от плат, което изглежда страхотно във всяка стая . Неговият компактен, спестяващ място дизайн е идеален за нощни шкафчета.
✔️ Зареждайте докато спите. С този стилен будилник няма нужда да мъкнете смарт устройствата си от нощното шкафче или да търсите тромави кабели през нощта. Той разполага с 1A USB порт за лесно захранване на телефон, захранваща банка или смарт часовник. Подходящ за повечето смартфони, включително всички поколения iPhone, Samsung Galaxy, Google, LG и др.
✔️ Двойни аларми - Функцията за двойна аларма ви позволява да зададете две различни часове за събуждане, за да сте сигурни, че никога няма да закъснеете за работа. Можете дори да се събудите с любимата си FM станция по различно време от това на партньора ви. Той разполага с лесен за настройване будилник с безопасността на резервна батерия (2 AAA батерии не са включени) в случай на прекъсване на захранването през нощта, така че можете да сте сигурни, че ще се събудите навреме.
✔️ FM радио, лесно отлагане и контрол на заспиване - Напълно функционалното FM радио ви позволява да съхранявате до 10 предварително зададени настройки, докато напълно регулируемата функция за заспиване ви позволява да зададете забавяне в минути, след което радиото автоматично ще се изключи. С неговия голям, лесен за достигане бутон за отлагане можете да получите няколко допълнителни минути почивка, без да се налага да търсите наоколо - идеално за работни дни, уикенд сутрин или мързелив неделен следобед.
включва 1 нощен будилник, 1 захранващ кабел и лесно за следване ръководство за потребителя.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация