Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Професионален йонен сешоар за променлив ток GRT Pro 8800-3500 W, керамичен сешоар -синя светлина

0/5
93,00 лв.
За този продукт
【Високотехнологична грижа за косата】:Професионален сешоар с керамика, синя светлина и отрицателни йони може да овлажни косата, да подобри блясъка на косата и да й помогне да остане антистатична. Дълбоко проникващата инфрачервена светлина лекува скалпа, възстановява увредената коса и предотвратява косопада в ранните етапи.
【3500 W Мощен и издръжлив】:Професионален йонен сешоар, 21-годишна подобрена версия, 3500 вата мощност, оборудван с мощен променливотоков двигател, леко тегло, голям обем въздух, може да изсуши косата бързо и удобно. 3 температурни настройки и две скорости на вятъра, за да създадете любимия си стил и прическа, а след това можете да регулирате и избягвате прекомерни температури, като натиснете бутона за охлаждане.
【Специален дизайн】: Този професионален сешоар за пътуване предлага 2 скорости/3 температурни настройки за различни прически и времена на сушене, както и горещи и студени настройки за различни типове коса. Освен това с 1 дифузер и 2 концентриращи дюзи, дифузерът дели и разделя косата, за да придаде естествена текстура, дюзата събира силата на вятъра от сешоара и разпръсква въздуха с нежна равномерност.
【Хуманизиран дизайн】: За този сешоар с дифузер, кабелите с дължина 9 фута/2,75 м ви предлагат по-голямо пространство за движение, имаме дизайн на окачване в края на кабела, така че да можете да го окачите на стената или някъде другаде, дизайнът на дръжката дори според човешките ергономични принципи, лесен за вас да боравите с него.
【Безопасност】: Интелигентна система за контрол на температурата, за да гарантира безопасността на вашето семейство. CE, GS и RoHS сертификати за качество.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация