Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

BEYAOBN 168 W сушилня за нокти UV LED лампа за нокти за нокти, професионална лампа

0/5
55,00 лв.
168 W и 36 LED изсушител за нокти: 168 W UV LED лампа използва най-новата технология с двоен източник на светлина. Всеки LED SMD включва 2 вида дължини на вълната от 365 nm и 405 nm. Вътрешността на лампата е оборудвана с 36 светодиода и по този начин предлага равномерно втвърдяване, така че можете да съкратите голям брой времена на втвърдяване.
По-бързо и по-ефективно: сушилня за нокти с достатъчно мощност за бързо изсушаване на геловете за нокти и подобряване на ефективността. Вземете професионално разработен LED източник на светлина, лампите за нокти съдържат 36 броя издръжливи UV LED светлинни перли с експлоатационен живот от 50 000 часа и равномерно разпределение (без мъртва зона).
Автоматичен инфрачервен сензор и 4 различни таймера: лампата за нокти може да се стартира автоматично с автоматичния сензор без натискане на бутон. UV/LED лампата за нокти автоматично ще се включва/изключва, когато ръката Ви влезе/извън нея. С настройка за време 10s, 30s, 60s, 99s можете да избирате различни гелове за нокти.
Подвижен дизайн и лесен за почистване: LED сушилнята за нокти може да се свали от капака надолу, което осигурява достатъчно място за ноктите и ноктите на краката. Ако случайно върху повърхността попадне лак за нокти, той се почиства лесно.
Любими:

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация