Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Фото/ видео осветление KU XIU

0/5
49,00 лв.
KU XIU фото/ видео осветление за камера за лаптоп, таблет, регулируема цветова температура и яркост, за видео разговори Zoom Meetings Youtube Vlog


Количество крушки: 36 бр. (18 бр. топла светлина + 18 бр. студена бяла светлина), CRI≥95)
Диапазон на регулиране на яркостта: 0-100%
Приложими батерии: 3.7V 2000mAh
Мощност: 4W
Цветова температура: 2800K-8500K
Тип зареждане: Typae-c (Поддържа 5V 1A зареждане)
Време за зареждане: 160 минути
Средно време на живот: 120 минути при 8500K 100% яркост
Тегло: 91гр
Размери: 63,3*75,3*30,5 мм
Подвижен дифузер


Относно този артикул
За онлайн видео разговори у дома или по време на пътуване винаги се нуждаете от професионална варио лампа, която да ви осветява. Меката светлина прави лицето ви по-ясно и по-ярко. Дори в тъмна среда човекът от другия край на уеб камерата може ясно да види усмивката ви. Оставете светлината KUXIU за видеоконференция да озари вашето лице и увереност.
Яркостта и цветната температура на светлината могат лесно да се регулират чрез копчето вдясно. Натиснете продължително, за да включите, натиснете кратко, за да превключите, и завъртете, за да регулирате стойността. LCD екранът отляво може директно да види стойността и оставащата мощност.
Специалната вендуза от наноматериал може да бъде във вакуумно състояние. По време на видеозапис или осветление, светлините за видеоконференции могат да бъдат здраво свързани към всяка гладка повърхност като лаптопи, настолни компютри, iPad, таблети, камери, стени, огледало и др. Когато изваждате вендузата, първо отворете смукателния клапан, след това внимателно повдигнете конора на вендузата и след това бавно я откъснете.
Вградена презареждаема литиева батерия 2000mAh. При максимална яркост от 8500K оборудването за видео осветление може да продължи да свети 2 часа. Малък, лек и преносим. Ако батерията се изтощи по време на дистанционна работа, може да се зарежда, докато свети.
Регулируемият ъгъл на наклон е 270°, 360° карданно управление, ъгълът на квадратната светлина на лаптопа може да се регулира гъвкаво. Затегнете копчетата на всяко съединение, след като регулирате ъгъла. Включихме силиконов дифузер, за да направим светлината по-мека. Ако светлината е ослепителна, моля, поставете дифузьор, преди да монтирате
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация