Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Апарат за измерване на кръвно налягане GPZON 

0/5
49,00 лв.
Апарат за измерване на кръвно налягане GPZON Blood Pressure Monitor Upper Arm


Относно този артикул
HD LCD екран и работа с един бутон: Големият LCD дисплей с ясни, свръхголеми числа, особено удобен за по-възрастните; натиснете бутона СТАРТ, трябват ви само 30 секунди, можете да получите резултатите от кръвното си налягане и сърдечния ритъм.
Точни показания: точни показания: уникалните технически предимства на GPZON, точни данни за кръвното налягане Използване на усъвършенствана чип технология, съчетана с повече от десет години потребителски тестове. Може също така да открие аритмия, което е много важно за възрастните хора у дома, за да предотвратят сърдечна недостатъчност или инсулт.
Режим за 2 потребителя и 240 памет: Тази машина за кръвно налягане съхранява до 120 независими измервания за всеки потребител, като проследява показанията по месец/дата/час. Това улеснява лекарите да знаят, че здравето ви се възстановява ден след ден.
Изключително голям регулируем маншет и 2 захранващи устройства: Подобрената версия на големия маншет е мек и подходящ за мъже с обиколка на ръцете от 22 см до 40 см. Може да работи с батерия (НЕ Е ВКЛЮЧЕНА) или USB кабел, преносим за пътуване и устойчив.


Приятелски дизайн
Като устройство, подходящо за възрастни хора, то автоматично открива грешна позиция на маншета, грешки при движение, известие за изтощена батерия.


Насоки на СЗО
Според стандарта на Световната здравна организация лявата индикаторна лента отбелязва, че: N- нормално, 1/2/3 - 3 различни нива на хипертония.


Пестете енергията на батерията
Мониторът на BP ще се изключи автоматично след 60 секунди без операция. Това спестява енергия от батерията и се използва повече пъти.


22-40см Удобен маншет
Мекият маншет, усъвършенстваната интелигентна технология не правят прекалено надуване по време на измерване, така че да нямате болка.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация