Мода

Мода

Електроника

Електроника

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Комплект от 2 метални свещника

0/5

18,00 лв.
Нощна лампа с безжичен порт за зареждане от Coolhood
 Настолна лампа с регулируемо докосване и 3 нива на яркост, LED нощна лампа за спалня


Относно този артикул
Практично и ефективно: модерният дизайн на нощната лампа ви позволява да се адаптирате към различни стилове на обитаване и обзавеждане. Снабден с европейски щепсел, той е по-стабилен и издръжлив от USB метода за зареждане и издържа по-дълго. Нощната LED лампа е изработена от авиационен алуминий и се характеризира с отлична изработка. Вярваме, че Coolhood ще бъде вашият първи избор.
Двойна функция: Безжично Qi зареждане и сензорно управление. Безжичното зареждане е достъпно само за телефони с безжично зареждане. Всичко, което трябва да направите, е да свържете лампата към източник на захранване, за да я захранвате, и след това да поставите телефона в средата на пръстена за безжично зареждане. И е много лесно да регулирате светлината, докоснете ръката с пръст, за да я включите и изключите.
Функционални характеристики: 1. LED лампата Coolhood има функция за безжично зареждане и е съвместима с 10W/7,5W/5W. ②. Регулируем ъгъл на основата на лампата, лесен за използване и красив. ③. Три нива на яркост с докосване (топла бяла светлина). ④. Приемете LED защита на очите, без трептене, без поддръжка и дълъг експлоатационен живот. ⑤. Цветова температура: 3800K~4200K
Най-добрият избор за подарък: несъмнено един от най-добрите подаръци за приятели, семейство и бизнес партньори поради простата работа, модерния външен вид и отличната външна опаковка. Лампите Coolhood са сертифицирани по QI/CE/ROHS/FCC и са безопасна и надеждна марка, а след това. Предоставяме ви и стойка за мобилен телефон за вашия мобилен телефон.
Любими:
Продадени:0

Ревюта (0 коментара)

Все още няма коментари

ЕТ Христо Димитров ХРИСТО ДИМИТРОВ

ЕТ Христо Димитров

В Pop Up от 27.11.2023
Локация