Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Бетонна статуя на тигър в реален размер

0/5
450,00 лв.
Тегло – около 100 кг

Размери:

Височина – 57 см
Широчина – 40 см
Дължина – 100 см

Доставка:
Изпращаме с куриерска фирма Еконт до всяка точка на България или офис с опция преглед и тест и застраховка на всички изделия от бетон, за да сме сигурни, че ще пристигнат до Вас в отлично състояние и перфектен вид.

-ЦЕНА НА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ (ПАЛЕТНА ПРАТКА) – 50 лв
-ЦЕНА НА ДОСТАКВА ДО АДРЕС С ЕКОНТ (ПАЛЕТНА ПРАТКА) – ОКОЛО 60-70 лв

Добавете нотка на дивата природа към декорацията на дома и градината си с нашата бетонна статуя на тигър в реален размер. Това зашеметяващо произведение е майсторски изработено от издръжлив бетон и завършено с реалистична цветова гама, която вдъхва живот на величествената красота на тигъра.

Реалистичен дизайн:

От пронизващите му очи до реалистичните му ивици – всеки детайл на тази бетонна статуя е внимателно изработен, за да улови същността на тигъра. Застанала в реални размери, тази статуя със сигурност ще направи впечатление във всяко външно пространство.

Издръжлива конструкция:

Не позволявайте на деликатния й вид да ви заблуди – тази бетонна статуя е създадена, за да издържи дълго. Здравата ѝ конструкция гарантира, че тя може да устои на природните стихии, което я прави издръжлив избор за всяко външно пространство. Освен това реалистичната ѝ цветова гама е устойчива на избледняване, което гарантира, че тя ще запази красотата си години наред.

Универсална декорация:

Независимо дали ще я поставите в дома си или сред цветята в градината, тази бетонна статуя със сигурност ще се хареса на всичките ви приятели и семейство. Нейното поразително присъствие ще добави нотка на причудливост и очарование в градината ви, превръщайки я в истинска фокусна точка.

Заключение:

Защо да чакате? Добавете тази красива бетонна статуя на тигър в реален размер към колекцията си още днес и внесете нотка на дивото в дома и градината си. Това е идеалният начин да добавите малко характер и индивидуалност към външното си пространство и това със сигурност ще се хареса на всичките ви приятели и семейство.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Любомир Петков Георгиев

Любомир

В Pop Up от 27.11.2023
Локация