Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Градинска фигура Сърна от бетон

0/5
30,00 лв.
Тегло – около 9 кг

Размери:

Височина – 30 см
Дължина – 40 см
Широчина – 23 см

Доставка:

Изпращаме с куриерска фирма Еконт до всяка точка на България или офис с опция преглед и тест и застраховка на всички изделия от бетон, за да сме сигурни, че ще пристигнат до Вас в отлично състояние и перфектен вид.

Уникален и красив дизайн

Градинската ни фигура на сърна е идеалното допълнение към всяка градинска декорация. Тази зашеметяваща фигура, изработена от издръжлив бетон, е завършена с реалистична боя, която пресъздава деликатната грация и красота на сърничките.

Идеална за всяко пространство

Тази градинска фигура е с точните размери и е идеалният избор за всяко външно пространство. Независимо дали ще я поставите сред цветята си или сгушена в леха със зеленина, тя със сигурност ще се хареса на всичките ви приятели и семейство.

Издръжлив и красив дизайн

Но това не е просто красиво лице – тази градинска фигура е създадена, за да издържи дълго време. Нейната бетонна конструкция гарантира, че тя може да устои на природните стихии, което я прави издръжлив избор за всяко външно пространство. Освен това скромните ѝ размери означават, че няма да загрози градината ви, а по-скоро ще добави нотка причудливост и чар.

Така че защо да чакате? Добавете тази красива градинска фигура на сърна към колекцията си още днес и внесете докосване до природата и красотата във вашето външно пространство. Това е идеалният начин да добавите малко характер и индивидуалност в градината си и със сигурност ще се хареса на всичките ви приятели и семейство.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Любомир Петков Георгиев

Любомир

В Pop Up от 27.11.2023
Локация