Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Голяма кашпа саксия от бетон за туя Karina - бял цвят

0/5
90,00 лв.
Тегло – около 60 кг

Размери:

Височина – 49 см
Диаметър на основата – 36 см
Размери на отвора – 55/55 см


Изпращаме с куриерска фирма Еконт до всяка точка на България или офис с опция преглед и тест и застраховка на всички изделия от бетон, за да сме сигурни, че ще пристигнат до Вас в отлично състояние и перфектен вид.

– ЦЕНА НА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ (ПАЛЕТНА ПРАТКА) – 50 лв
-ЦЕНА НА ДОСТАКВА ДО АДРЕС С ЕКОНТ (ПАЛЕТНА ПРАТКА) – ОКОЛО 60-70 лв

Голяма кашпа саксия от бетон за туя Karina – бял цвят е изработена от висококачествен бетон и боядисана със специална боя, издръжлива на всякакви климатични условия. Снабдена е с отвор на дъното.

Ако търсите красива и практична циментова саксия за вашето растение туя, помислете за нашето предложение.

Предимства:
Едно от предимствата на използването на кашпи от бетон за растението туя е способността ѝ да регулира влагата като позволява на излишната влага да се изпарява от почвата, което спомага за предотвратяване на загниването на корените и насърчава здравословния растеж. Това е особено важно за растенията туя, които предпочитат добре дренирана почва.

Друго предимство на използването на големи градински саксии от бетон за вашето растение е нейната естетическа привлекателност. Бетонните саксии се предлагат в различни цветове и стилове – от класическо оранжево до земно зелено и кафяво. Това ви позволява да изберете кашпа, която допълва естествената красота на вашето растение туя и се вписва в цялостната естетика на вашата градина.

Изберете точния размер:
Когато използвате бетонова кашпа – саксия за вашето растение туя, е важно да вземете предвид размера на саксията. Растенията туя могат да станат доста големи, така че е добре да изберете достатъчно голяма, която да отговаря на евентуалните размери на растението.

Също така е добре да поставите саксията на място, където ще получава много слънчева светлина, тъй като това ще помогне на растението туя да се развива.

Като цяло кашпата от бетон е чудесен избор за вашето растение туя. Способността ѝ да регулира влагата и естетическият ѝ вид я правят практично и красиво допълнение към всяко външно пространство.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Любомир Петков Георгиев

Любомир

В Pop Up от 27.11.2023
Локация