Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Удължител за кран/ батерия от Home Good Tings

0/5
29,00 лв.
Удължител за кран/ батерия от Home Good Tings
  - Висококачествено покритие;
  - многостъпално сгаване;
  - керамични уплътнения.
  - в комплект с монтажни елементи;
Този продукт трябва да присъства във всяка функционална кухня или баня! Има настройка на силен и лек воден поток и може да се завърти до 1080 градуса. Той ще улесни миенето на съдове, зеленчуци и плодове в кухнята, а миенето на косата, ръцете и лицето в мивката в банята ще бъде по-лесно.


Регулируем режим на водния поток:

Удължителят на крана Extensy е изработен от масивна мед, ABS корпус и многослойно покритие за допълнителна издръжливост и дълъг живот. Материалът няма да ръждясва лесно, тъй като е с високо качество. Удължителят на крана също позволява 2 начина за източване на водата. Първият е по-слаб поток от вода, напр. Пране на дрехи, ръце,… Второто е по-силен ток, с по-голям натиск – тази настройка позволява предметите да се почистват бързо и ефикасно.






Достига до всички ъгли на мивката – 1080° завъртане:

Нашият въртящ се на 1080° и сгъваем удължител за кран със спрей е подходящ за използване в кухненската мивка, тъй като служи за по-гъвкаво измиване на зеленчуци, плодове, съдове или ръце и може да достигне до всички ъгли на мивката, докато повечето други кранове не могат. Много е полезно за децата, тъй като някои трудно достигат до крана, за да си измият ръцете или лицето. За използване в мивката в банята можете да миете косата и лицето си по-лесно. В същото време удължителят на смесителя с голям ъгъл на завъртане е по-удобен за почистване на цялата мивка.






Бърз монтаж без инструменти:

Възможна е ръчна инсталация без инструменти, завършена за секунди. При монтиране на удължителя на крана той пасва идеално с гуменото уплътнение, което е включено в опаковката, така че няма да има изтичане на вода. Той е съвместим с повечето кранове и може да се монтира директно към кранове с диаметър на външната резба 24 mm или да се използва с предоставения адаптер за кран, за да се монтира към кранове с диаметър на вътрешната резба 20/22 mm.






Спецификации:

Материал: ABS пластмаса
Цвят на продукта: сребрист
Размер на интерфейса на продукта:
Вътрешен диаметър: 20мм/22м
Външен диаметър: 24 мм
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация