Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Инхалатор HYLOGY Nebulizer NR M01

0/5
55,00 лв.
Инхалатор HYLOGY Nebulizer, Hltra-Quiet Home Medical Device, ръчен автоматичен парен инхалатор с USB кабл и батерии, атомизирани частици и ултразвукова технология

Описание
【Техническо превъзходство】 Използване на иновативните технологии на Microchip от Съединените щати и най-нова немска микротехнология. Висока ефективност на микронизиране ( под 5микрона), които са по-ефективно полезни за усвояването на лекарства.
【Употреба на продукта】 Може да се използва за лечение на белодробни заболявания, бронхит, синузит, алергии и настинки. Може да се използва и като овлажнител за кожата.
【Лесен за носене】Малък размер и леко тегло(само 100g). Можете да използвате лечението по всяко време и навсякъде, без да ходите в болница, спестявайки медицински разходи и избягвайки кръстосана инфекция.
【Характеристики】 Може да се зарежда чрез USB захранваща банка и адаптер. Безшумната работа (под 30dB) и мекият външен вид са идеални за деца. Два начина за използване: мундщук и маска за лице, идеални както за деца, така и за възрастни.
【Професионално медицинско оборудване】 Широко използвано в областта на медицината, здравето на околната среда, личните грижи за семейството.

Усъвършенствана технология за пулверизиране - Този пулверизатор използва най-новата технология за ултразвукова вибрация, този пулверизатор може да произвежда фина мъгла за по-добро усвояване на малки частици.Размерът на пулверизираните частици е по-малък от 5 микрона, има освобождаващ ефект върху дихателните пътища.

Подходящ за хора от всички възрасти - Този пулверизатор се доставя с мундщук, маска за лице за възрастни, маска за лице за деца и чанта за съхранение.Този пулверизатор е подходящ за деца, тийнейджъри и възрастни.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Локация