Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Постамент със статуя ангел от бетон - сив и бял цвят

0/5
130,00 лв.
Постамент със статуя ангел от бетон - сив и бял цвят
Постамент със статуя ангел от бетон

Обща височина - 107 см.
Височина на постамента - 47 см.
Височина на статуята - 60 см.

 
Цвят - сив и бял
Предлага се и в други цветове.
Могат да бъдат боядисани в цвят по желание на клиента.
Статуята на ангел и постаментът се продават и по отделно.
Пиедестал или още известен като колона, постамент или цокъл е опората на статуя или кашпа, саксия, както и на колона в архитектурата. По-малките постаменти, особено с кръгла форма, могат да се наричат цокли. В строителното инженерство се нарича също така и мазе. Минималната височина на цокъла обикновено се запазва на 45 см (за сгради). Той предава натоварванията от връхната конструкция към подконструкцията и действа като подпорна стена за пълнежа вътре в цокъла или повдигнатия под.
Архитектура
Въпреки че в Сирия, Мала Азия и Тунис римляните понякога издигат колоните на своите храмове върху квадратни пиедестали, в самия Рим те се използват само за придаване на по-голяма важност на отделни колони, като тези на Траян и Антонин, или като подиум на колоните, използвани декоративно в римските триумфални арки.
Архитектите от Италианския ренесанс обаче възприемат идеята, че нито една поръчка не може да бъде завършена без постамент, и тъй като поръчките се използват от тях за разделяне и украсяване на сграда на няколко етажа, корнизът на постамента се пренася и образува первазите на прозорците им, а при откритите аркади около двора - балюстрадата на аркадата. Изглежда, че те също така са смятали, че височината на постамента трябва да съответства пропорционално на височината на колоната или пиластъра, който поддържа; така в църквата "Свети Йоан Латерански", където приложената поръчка е със значителни размери, постаментът е висок 13 фута (4,0 м) вместо обичайната височина от 3 до 5 фута (1,5 м).
Тези статуи на ангели от бетон върху колона постамент от бетон напомнят, че “не сме сами”.
Ще се влюбите в нашите красиви статуи на ангели, поставена върху красив пиадестал, колона постамент от високачествен бетон.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Любомир Петков Георгиев

Любомир

В Pop Up от 27.11.2023
Локация