Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Декоративна фигура от бетон куче - патирано в бежов и кафяв цвят

0/5
35,00 лв.
Декоративна фигура от бетон куче - патирано в бежов и кафяв цвят
Декоративна фигура от бетон куче
Възхитително сладко, много реалистично допълнение към външния или вътрешния декор.
Бетонният орнамент куче кокер шпаньол ще добави весела атмосфера в градината ви. Внимателно изработена от лят бетон, тази градинска статуя изобразява очарователно куче с фантастично изражение на лицето, което е много сладко. Много симпатично допълнение към дома или градината на всеки любител на кучета.
През почти цялата човешка история кучетата са били не само пазители, помощници и компаньони, но и музи.
Те са увековечени в картини и скулптури, графики и фотографии (и дори в монументални конструкции, подобни на балони). Сега, след като са минали векове, кучетата все още са наши спътници и живи символи на защита, вярност и безусловна любов. Така че не е тайна защо те са много важна и забележима част от нашата визуална история от толкова дълго време.
Кокер шпаньолите са кучета, принадлежащи към две породи кучета от типа "шпаньол": американски кокер шпаньол и английски кокер шпаньол, които в страните си на произход обикновено се наричат просто кокер шпаньол. В началото на XX век към кокер шпаньолите се причисляват и малките ловни шпаньоли.
Първоначално кокер шпаньолите са отглеждани като ловни кучета в Обединеното кралство, като терминът "кокер" произлиза от използването им за лов на евразийски свраки. Когато породата е пренесена в САЩ, тя е развъждана по различен стандарт, който ѝ позволява да се специализира в лова на американски свраки. В началото на 20-ти век в Съединените щати кокерът получава допълнителни физически промени.
За пръв път шпаньолите са споменати през XIV в. от Гастон III, граф на Фоа, в неговия труд Livre de Chasse. През XIX в. "кокер" или "кокер шпаньол" е вид полски или сухоземен шпаньол. До 1901 г. кокер шпаньолите са били отделяни от полските и спрингер шпаньолите само по тегло.
Размери:

Височина: 35 см.
Ширина: 18 см.
Дълбочина: 22 см.

Материал:
Висококачествен бетон, издръжлив на всички атмосферни условия.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Любомир Петков Георгиев

Любомир

В Pop Up от 27.11.2023
Локация