Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Ръчна преса за олио

0/5
355,00 лв.
Цена без ДДС
Материал: Неръждаема стомана 304
Вид: Ръчна
Размер: 270 X 50 X 350 мм
Диаметър на фунията: 11 см
Размер на пакета: 375 X 300 X 75 мм
Преса за масло от маслини ядки и семена се отличава с висока издръжливост и здравина благодарение на конструкцията си от неръждаема стомана 304. Материалите за хранителни продукти не вредят на вашето здраве. Почистването е бързо и лесно..
- Изработена от хранителна неръждаема стомана 304, тази ръчна преса за масло е издръжлива, здрава, устойчива на ръжда, антикорозионна, енергоспестяваща и безопасна за вашето здраве. Също така, включените бутилки могат да бъдат заменени със стандартни бутилки за домакинство, което ви оставя без притеснения.
】- Ергономичната манивела е удобна и спестява труд. След като всичко е настроено, можете лесно да завъртите манивелата, за да извлечете маслото и ще се насладите на процеса и ще вкусите най-чистото и здравословно масло.

【МОНТАЖ & ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 - Имаме всичко необходимо. Всичко, което трябва да направите, е да сглобите пресата за масло от неръждаема стомана стъпка по стъпка и да започнете да правите прясно масло..
- Полукръглата преграда на нашата машина за извличане на масло е проектирана да поддържа бутилката с алкохол/ЗА ПОДГРЯВАНЕ НА ДОЛНАТА ЧАСТ ЗА ПО-ЛЕСНО ИЗВЛИЧАНЕ НА МАСЛОТО/ на място по време на работа и да гарантира, че няма да ви нарани, дори ако се счупи случайно. Клетката за пресата и всички метални части на машината могат да се нагорещят много по време на работа, моля, не ги докосвайте. Може преварително да подгреете продуктите в микровълнова печка за по-лесно извличане на маслото/олиото.

【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 - Направете вашето домашно масло здравословно с нашия маслен експелер. Нашият домакински маслен екстрактор е подходящ за повечето маслодайни култури, в които съдържанието на масло е повече от 25%, като фъстъци, слънчогледово семе, чаено семе, сусамово семе, орех, орех, кокос, ленено семе и др.

Съвет
Преди всяка употреба, моля, почистете и подсушете добре всички части..
ПОДГРЕЙТЕ ДОЛНАТА ЧАСТ НА МАШИНАТА, КАТО ПОСТАВИТЕ АЛКОХОЛ ИЛИ ГАЗ В ЧАШКАТА С ФИТИЛА.
Прясно изцеденото масло трябва да се остави да се охлади за 5-7 часа и след това да се консумира в рамките на 2-3 дни.
Много нормално е маслото и екстрактите първоначално да изтичат от болта за регулиране на стойката. Можете да поставите чиния или съд на дъното, за да хванете остатъците..
Любими:

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

Лилиан Божидарова Асенова

Лилиан

В Pop Up от 27.11.2023
Локация