Мода

Мода

Електроника

Електроника

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Натурален крем с масло от пъстърва за лечение на дискова херния

0/5

11,00 лв.
УНИКАЛНА РЕЦЕПТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДИСКОВА ХЕРНИЯ
НАТУРАЛЕН КРЕМ С МАСЛО ОТ ПЪСТЪРВА – 100 мл

100 % натурален крем, който действа активно при лечението на дискова херния и херния на врата.Улеснява движението в блокираната зона. Подобрява кръвообращението в намазания участък и спомага за изхвърляне на токсините от там (подобряването на кръвообращение води до вкарване чрез кръвта на повече кислород и хранителни вещества в засегнатия участък – всичко това ускорява процеса на възстановяване ). Прилага се и при артрит, ревматизъм, при болки в ставите, гърба, кръста и крайниците, както и след физическа преумора. Благодарение на съдържащите се в състава му растителни екстракти, кремът с масло от пъстърва хидратира кожата в дълбочина.

Поради високото съдържание на витамини и микроелементи /такива като В1, В2, В6, В12, В3, A, E, D, магнезий, фосфор и фолиева киселина/ пъстървата стимулира кръвообращението, предотвратява образуването на тромби, активира процесите на обмяна на веществата, отразява се благоприятно на функцията на черния дроб, нервната храносмилателната и имунната система.
Пъстървата е богата и на селeн, който e мнoгo cилeн aнтиоксидант и предпазва oт увреждащото дeйcтвиe нa cвoбoднитe радикали забавяйки процесите на стареене.
Маслото от горчица затопля, подобрява кръвообращението, извежда токсините, стимулира процесите на обновяването на клетките, връща на вашата кожа мекота и гладкост-богат източник на витамини и микроелементи, осигуряващи пълноценно подхранване и интензивно хидратиране.
Маслото от мента облекчава острата болка, намалява зачервяването и възпалението на кожата, намалява сърбежа и охлажда кожата. Маслото от мента носи усещане за свежест и прохлада. Има противовъзпалително и нервоуспокояващо действие.
Маслото от мащерка укрепва нервите и подобрява паметта и концентрацията. То има уникалната способност да премахва изтощението. Затоплящият ефект от това масло може да помогне в случаите на лоша циркулация, артрит, ревматизъм, подагра, мускулни болки, навяхвания и спортни травми.Смесено с масло за масаж, мащерката помага при артрит, бронхит, настинки, грип, кашлица, подагра, натъртвания, екземи, мускулни болки, затлъстяване и ревматизъм.

Без парабени, изкуствени оцветители и парафин. Дерматологично тестван.

Състав: Вазелин, масло от Пъстърва, масло от Горчица, масло от Мента, масло от Мащерка
Любими:
Продадени:0

Ревюта (0 коментара)

Все още няма коментари