Мода

Мода

Електроника

Електроника

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Натурален орехов оцет

0/5

10,00 лв.
1 бр. - 12 лв.
Над 1 бр. - 10 лв.

Предимства на биологичния орехов оцет

Това е една от храните, съдържащи Омега 3 най-много в ореха. Както е известно, Омега 3 има много ползи за мозъка.

Той е особено важен за здравето на сърцето. Установено е, че орехите, използвани редовно от много изследователски институции, намаляват риска от сърдечни заболявания с 30 процента. Обикновено се препоръчва да се използват два ореха на ден, но този чудотворен орехово ферментирал оцет се използва в случай на допълнителна устойчивост срещу сърдечно-съдови заболявания.

Беше наблюдаван органичен орехов оцет в резултат на изследвания, които намаляват риска от инсулт с 52 процента. Този тип инсулт, обикновено се наблюдава в определена възрастова група. Напоследък се наблюдава, че случаите на инсулт са се увеличили значително над шестдесетгодишна възраст. Рискът от инсулт се е удвоил през последното десетилетие в сравнение с предишните периоди. Най-важните фактори са нездравословната диета и стресът. Трябва да избягваме консумацията на неестествени продукти в точката на нездравословно хранене.

Натуралният биологичен орехов оцет играе сериозна роля в контрола на теглото. Придава усещане за насищане благодарение на мазнините, протеините и фибрите, които съдържа. Този полезен за сърцето и мозъка яден сорт отговаря на всички омега 3, от които се нуждаем ежедневно. Вместо да приемаме неестествени добавки под името Омега 3 на нашите деца, би било по-полезно да им даваме орехи всеки ден.

Доказано е, че той допринася 47 процента за лечение на диабет тип 2. Изследването, проведено от Университета на Калифорния, Лос Анджелис (UCLA), установи, че тези, които консумират редовно орехи, са с 47 процента по-малко вероятно да развият това заболяване, ако консумират една и половина супени лъжици орехов оцет дневно.

Говори се, че орехът повишава качеството на спермата с последните изследвания и публикации от чужбина те са споделени със здравните организации в резултат на изследванията, проведени от Калифорнийския университет.
Любими:
Продадени:0

Ревюта (0 коментара)

Все още няма коментари