Мода

Мода

Електроника

Електроника

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Край на нежеланото окосмяване. Масло от яйца на мравки-"ТАЛА".

0/5

5,00 лв.
ОРИГИНАЛЕН продукт ТАЛА - Произведен в Турция, с високо качество и с доказано действие от хилядите наши клиенти в България и целия свят! Премахнете нежеланото окосмяване завинаги по напълно естествен начин!!! Маслото Тала е 100% естествен продукт, състоящ се единствено от натурално мравчено масло.
Продуктът Тала е с холограмен стикер и знак на капачката. Гаранция за неговия оргинален произход! Маслото Тала от яйца на мравки притежава уникален протеин, който не може да бъде произведен в никаква лаборатория. За мека, еластична кожа – като коприна. Без подкожни косъмчета. Прекаленото окосмяване, особено при жените, е проблем,с който те са се опитвали да се справят още от древността.
Много продукти и услуги твърдят, че могат да премахнат нежеланото окосмяване, но повечето от тях са болезнени, скъпи и най-вече нетрайни. Третирането с масло от яйца на мравки е абсолютно естествена епилационна техника, а резултатът е невероятен. Този метод е бил традиционно използван в продължение на стотици години в Близкия изток, Иран и Турция, но за съжаление не е много познат в Европа и останалите части на света. Жените там са били без окосмяване по телата си, дори и в областта на подмишниците,краката и бикини зоната, защото още като бебета са натривали телцата им с това масло. Какво представлява маслото от яйца на мравки Тала, или както в Ориента го наричат Tala.
Изцяло натурален продукт, съдържащ уникален протеин, който трайно разрушава корена на косъма и възпрепятства способността му да се регенерира. Това е възможно най-доброто средство, тъй като не уврежда функциите на тялото или кожата, може да бъде използвано от хора на всякаква възраст и за всяка част от тялото. Продуктът Тала е лабораторно тестван и не причинява странични ефекти, раздразнения, или други увреждания на кожата. Освен че е безопасен, той е безболезнен и лесен за прилагане.
Начин на приложение: За да е ефикасна процедурата, от особена важност е предварителното отстраняване на космите от корен, чрез епилация, кола маска или лазерна епилация, но в никакъв случай бръснене, или третиране с депилатоар. След това нанасяйте и втривайте за около 10 минути продукта Тала върху зоните с нежелано окосмяване в продължение на 5-6 нощи преди лягане. Ще се радвате на поразителен ефект. Нежеланото окосмяване постепенно намалява до окончателното му изчезване след употреба на продукта в продължение на 4-5 месеца.
Грамаж: 20 мл.
Любими:
Продадени:0

Ревюта (0 коментара)

Все още няма коментари