Мода

Мода

Електроника

Електроника

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

Черно стреч фолио за опаковане

0/5

12,50 лв.
Марина Ромеа ЕООД продава ролки с черно стреч фолио за ръчно опаковане на кашони, мебели, стоки върху палети и други нехранителни продукти с произволна форма и габарити. Подходящо за употреба във всички сфери на промишлеността, логистиката, производства, търговия, в домът - навсякъде, където е необходимо да се гарантира на продукта предпазване от прах и замърсяване, намокряне, нараняване, сигурност при транспортиране, непромокаемост и търговска неприкосновеност. Устойчиво на температурни амплитуди. Фолиото е подходящо за опаковане на вещи, които има опасност да бъдат одраскани при преместване, транспортиране или складиране - като например дивани, мека и твърда мебел, матраци, техника, хладилници, телевизори, осветителни тела, различни изделия от електрониката и много други. Със стреч фолио може да опаковате вашите куриерски пратки, за които нямате подходящ кашон с който да бъдат опаковани.

Предпазва от наранявания, натъртвания и драскотини опакования продукт. Благодарение на своята гъвкавост и силна структура фолиото не се поврежда от остри и режещи ръбове и няма да се разкъса дори при използване на сила. Леко, сигурно и икономично стреч фолиото не оказва влияние върху теглото на опакованите изделия. За разлика от прозрачното, черното стреч фолио има отлична защитна функция като скрива опакованите с него продукти и предмети от любопитни очи. Опакованите продукти в черен стреч са много добре маскирани и не се виждат.

Цвят на фолиото: черен

Ширина на ролката 500мм

Бруто тегло на ролка: 1,8 килограма

Дебелина на фолиото 23 микрона

Цена на ролка: 12,50 лв с ДДС

Фирмата извършва доставки на ролки с черно стреч фолио до всеки един град и село в страната. Бърза доставка за 1-ин работен ден по куриер(ЕКОНТ) с наложен платеж до Вашия магазин, офис или дом в удобно за Вас време.
Телефон за поръчки и доставка: 0887843478
Любими:
Продадени:0

Ревюта (0 коментара)

Все още няма коментари

МАРИНА РОМЕА ЕООД РОМЕА ЕООД

МАРИНА РОМЕА ЕООД

В Pop Up от 27.11.2023
Локация