Мода

Мода

Спорт, книги, хоби

Спорт, книги, хоби

Здраве с билки

Здраве с билки

Детски и бебешки

Детски и бебешки

Подаръци

Подаръци

Козметика

Козметика

Авто Мото

Авто Мото

Дом и градина

Дом и градина

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Машини, инструменти и бизнес оборудване

Други

Други

Електроника

Електроника

Добавено на:
15.12.2023
Състояние:
Ново
Доставка:
За сметка на купувача

НОВО Brita Maxtra Pro all-in-one ФИЛТРИ Брита Макстра

0/5
9,33 лв.
*Приемат се поръчки само с опция наложен платеж.

Скъпи клиенти, имаме удоволствието първи в България да Ви предложим новите филтри Brita Maxtra Pro All-in-one директно от английския дистрибутор!

Качество и най-добра цена на пазара с постоянна наличност. Издаваме фактури с ДДС.
Оригинални Brita Maxtra Pro произведени във Великобритания! Качество и най-добра цена на пазара с постоянна наличност.

Цена за филтър BRITA MAXTRA PRO ALL-IN-ONE 9.33лв, в неразопаковани кутии по 3 или 6 броя.
3 броя - 28.00 лв
4 бр. - 37.32 лв
5 бр. - 46.65 лв
6 броя - 56.00 лв

Филтърът за вода MAXTRA PRO замества до 150 пластмасови бутилки за еднократна употреба (1 литър), което означава + 50 L повече капацитет и по-ниска цена на литър в сравнение с предишния модел MAXTRA+. Рециклируема пластмаса на био основа. Висока производителност: супер фина филтърна мрежа.
Филтърът All-in-one пречиства 150л мека до средно твърда вода.
Оригинални филтри Brita Maxtra Pro All-in-one, цени на едро С ДДС за крайния потребител, съвместими със ВСИЧКИ нови и стари кани Брита. Най-добро качество филтри, най-продавани и с най-голяма дълготрайност на пречистването на вода в сравнение с другите марки като Аквафор и Evolve. Това е така благодарение на иновативната Макстра MicroFlow технология, която успешно намалява субстанциите като тежки метали, хлор и хлорни съединения, органични замърсявания и котлен камък, които влошават вкуса и аромата на питейната вода! Кристално чистият вкус на водата е най-голямото доказателство за качеството на филтрация на BRITA MAXTRA PRO! Не се доверявайте на фалшифицирани данни или проучвания от други марки филтри, които използват именно бранда BRITA Maxtra Pro за да се рекламират!

Новите оригинални филтри Brita Макстра Pro, подходящи за ВСИЧКИ нови и стари модели кани Брита, както и за други кани като Аквафор. Моля имайте предвид, че ако в опаковката на филтъра ви има влага или дори капки вода, това е напълно нормално заради процеса на стерилизация през който преминава всеки един филтър, преди да бъде фабрично опакован в производствения цех на Брита.

Новият филтър Brita Макстра Про е с подобрени абсорбиращи качества - екологичният, икономичен и удобен начин да се насладите на по-чиста и по-свежа питейна вода. След филтрация с него се наслаждавате на вода с подобрени качества, а чаят и кафето, приготвени с нея са по-ароматни и вкусни. Всеки филтърен патрон филтрира 150 л вода. За максимални резултати BRITA GmbH препоръчва да се подменя на всеки 4 седмици.
Филтрите на Brita нямат срок на годност ако са съхранявани в оригиналната си опаковка.
Любими:Любими

Отзиви (0 коментара)

Все още няма коментари

СИНТИЯ ТРЕНДС ЕООД

СИНТИЯ

В Pop Up от 27.11.2023
Локация